Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă România va organiza Europenele de cadeți și juniori, în 2018

ro

19 Oct, 2016 18:23 1831 Marime text
România va organiza Campionatele Europene de tenis de masă pentru de cadeți și juniori din 2018, la Cluj-Napoca, potrivit Federației Române de specialitate, informează Agerpres.

Decizia a fost luată ieri de Comitetul Executiv al Federației Europene de resort, România câștigând competiția cu Cehia.

„Bucuria este cu atât mai mare cu cât ultimul Campionat European de Juniori și Cadeți a avut loc în România în anul 1959, la Constanța. Mai mult decât atât, în 2018 sărbătorim centenarul Marii Uniri, Transilvania fiind un loc plin de încărcătură istorică și emoțională pentru toți românii. Nu în ultimul rând, 2018 este ultimul an de juniorat pentru multiplii noștri campioni Andreea Dragoman, Rareș Șipoș și Cristi Pletea, oferindu-le în acest fel oportunitatea de a face pasul către seniori acasă, în fața propriilor suporteri'', se arată în comunicatul forului național.

Pregătirea candidaturii pentru organizarea acestei competiții în România a implicat o muncă intensă în ultimele luni, un rol important avându-l ''susținerea necondiționată din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca'', precizează sursa amintită. Primarul Emil Boc a fost prezent și el la Budapesta, pentru a susține candidatura României.

„Întotdeauna gândul la o victorie de asemenea anvergură este mai intens decât expresia bucuriei în sine după obținerea acesteia. Deja conștientizăm responsabilitatea ce ne revine și suntem pregătiți, mai mult ca oricând, să facem față acestei provocări!", a declarat Cristi Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă.


Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii