Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai ofensivă promovare a unui smartphone „Telefonul tău ar putea fi mai murdar decât un WC public!”

ro

16 Jun, 2015 08:22 1839 Marime text
 
Sony a lansat în luna martie Xperia M4 Aqua, un telefon rezistent la apă şi praf cu certificare IP68, iar acum îl promovează într-un mod agresiv.
 
Site-ul de promovare pentru telefon se numeşte „Dirty Phones” şi se concentrează pe cât de murdare pot fi telefoanele! În primul rând, compania are imagini susţinând că există 25.000 de germeni pe inch pătrat în medie pe touchscreen-ul telefoanelor, relatează yoda.ro.


 
Conform „cercetării”, 92% din telefoane au bacterii, în timp ce numai 82% din mâini suferă de acest lucru. Iar 16% dintre mâini şi telefoane au E.coli, o bacterie găsită în fecale.
 
Cei de la Sony continuă şi spun că aceşti germeni ajung pe device-uri prin strângeri de mâna între persoane, transpiraţie, bani şi alte lucruri pe care le atingem în fiecare zi. Există şi soluţii - poţi folosi un şerveţel umed pentru curăţarea telefonului sau batiste cu alcool. Totuşi, această metodă nu este suficient de minuţioasă iar batistele cu alcool pot dauna ecranului, scrie yoda.ro.
 


Cei de la Sony vin cu soluţia. Este vorba de spălarea telefonului, însă pentru asta e nevoie de un telefon rezistent la apă.
 
Xperia M4 Aqua este rezistent la apă, lucru evident şi din denumirea telefonului. Sony oferă pe site şi câteva instrucţiuni pentru spălare pentru că acest lucru să fie făcut corect şi să nu ducă la pierderea garanţiei.
 
 
 
Sursa: yoda.ro
Sursa foto: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii