Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au scăzut vânzările la Iphone. Sony, afectat de cădere

ro

14 Aug, 2016 14:02 2171 Marime text
Ritmul vânzărilor la modelele de Iphone a încetinit serios în ultimele trimestre, iar acest fapt nu afectează doar compania Apple, ci și pe partenerii săi hardware şi furnizorii de componente. De asemenea, și firma care asamblează modelele iPhone a înregistrat o scădere de profit de peste 250 de milioane de dolari, informează mobilissimo.ro., citat de B1 TV.

Partenerii săi hardware şi furnizorii de componente îşi reglează producţia şi profitul în funcţie de livrări şi estimări şi au fost serios afectaţi de scădere.

Sony, spre exemplu, a primit această veste ca o lovitură grea pentru segmentul său de senzori foto pentru telefoane, ce ajung şi pe modele iPhone. Japan Display, care îşi ia jumătate din venituri prin contracte cu Apple, a ajuns să ceară ajutorul guvernului japonez pentru a scăpa de probleme financiare. Foxconn, firma care asamblează modelele iPhone, a înregistrat o scădere de profit de peste 250 de milioane de dolari, în picaj cu 31% faţă de anul trecut, precizează sursa menționată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii