Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telefoanele românilor au sunat în acelaşi timp. Mesajul de alertă i-a speriat

ro

20 Sep, 2018 11:21 3581 Marime text

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat că vor testa sistemul RO-alert la nivel naţional în data 20 septembrie. Astfel, la ora 11:00, un sunet puternic s-a auziat aproximativ în acelaşi timp la majoritatea posesorilor de telefoane mobile din România. Şi când spunem majoritatea, mai mulţi utilizatori au reclamat că nu au primit mesajul de alertă. Aici ne referim la locuitorii din Captială care au postat pe reţelele de socializare că nu au primit alerta, pe când în alte oraşe utilizatorii anumitor firme de telefoane nu au putut recepţiona mesajul de alertă.

"M-am speriat că a început telefonul să vorbească", a spus o femeie pe Facebook, iar o altă femeie a spus că s-a speriat "că telefonul a început să vorbească singur". O altă femeie a crezut că este virus, dar mulţi reclamă că nu au primit.

Testarea sistemului va continua în data de 21 septembrie, în intervalul orar 10.00-12.00, când vor fi transmise mesaje de avertizare către locuitorii orașelor Mangalia si Eforie, comunelor Tuzla şi Chirnogeni , iar între orele 17.00 - 19.00, se vor transmite mesaje către o parte din populația municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii