Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrist bătut și înjunghiat. A încercat să se apere cu un pistol. Ce s-a întâmplat

ro

11 Mar, 2018 16:55 2423 Marime text
Un taximetrist a fost bătut şi înjunghiat în centrul Brăilei într-un scandal cu mai mulţi tineri. Ca să scape cu viaţă, el a tras cu pistolul pe care îl avea asupra sa. Taximetristul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență, cu traumatism facial și plăgi prin înjunghiere în spate și mână, potrivit debraila.ro.

Taximetristul, care nu se afla în timpul serviciului, a venit cu un prieten la un local. Tânărul a intervenit între mai mulți bărbați care se certau. In acel moment, taximetristul a fost atacat de mai multe persoane din grup. Pentru a se apăra a tras mai multe focuri cu un pistol Airsoft cu bile, însă tot nu a reusit sa scape de furia celor pe care a vrut sa-i calmeze.

Tânărul a fost lovit cu pumnii în zona feței, lovit cu o sticla in cap si injunghiat in spate – fiindu-i atins unul dintre plamani. In incaierare, victimei i-a scapat pistolul, arma ajungând la agresori.

Politiștii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere, desfășurând cercetări pentru identificarea celor implicați în conflict.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii