Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de polițiști din Constanța au participat la protestul din București. Se pregătește o nouă acțiune de protest

ro

24 Mar, 2018 16:52 2577 Marime text
 Aproximativ 10.000 polițiști și personal contractual au demonstrat astăzi în București strigându-și în stradă nemulțumirile.
 

”Am manifestat la sediul M.A.I. unde comunicarea a continuat prin intermediul presei și al consilierilor. "Altă Marie, aceeași pălărie". Din fața sediului  M.A.I. am plecat 5-6.000. În timpul marșului spre Guvern  ne-am înmulțit la 9-10.000. Au ieșit în stradă sindicatele naționale SNPPC (6-7000 MEMBRI), SNAP, PROLEX,DIAMANTUL, EUROPOL dar și alte sindicate județene” – a declarat Vasile Zelcă, liderul SNPPC Filiala Constanța.

 
Acesta a menționat că din păcate, noul Guvern, care a promis la instalare că principala sa metodă e rezolvare a problemelor va fi dialogul, a preferat să sfideze pe cei care asigură liniștea și ordinea publică precum și securitatea frontierelor țării.  
 

”Noi le-am atras atenția că nu suntem de acord cu ceea ce fac ei. Faptul că ne-au sfidat, nu ne descurajeaza. Dimpotrivă......va urma ceva mai de amploare în cursul săptămânii , să fie în zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00 că astăzi se pare că era închis la Guvern” -0 a mai adăugat Vasile Zelcă.

 
Județul Constanța a scos în stradă 500 polițiști și polițiști de frontieră (300/200).

Sursa foto: Facebook/LiderSNPPC CTA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii