Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectaţi de furt calificat

ro

22 Oct, 2012 18:05 1310 Marime text
Luni, la ora 02.50, poliţiştii Secţiei 5 au fost anunţaţi prin prin SNUAU 112, că trei persoane, care se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, s-au oprit pe strada Pandurului şi sustrag motorină din rezervorul unui autotren.

Patrula de siguranţă, deplasată la faţa locului, a observat autoturismul suspect în momentul în care părăsea zona, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea şi scoaterea acestuia din trafic.

Maşina a fost oprită pe strada Comarnic din Constanţa, unde ocupanţii au fost identificaţi ca fiind Alexandru A. B. (20 ani), Marian B. (18 ani) şi Constantin H. (21 ani), toţi din municipiul Constanţa. Ei sunt acuzaţi de poliţişti de furt calificat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, în autoturism au fost identificate patru bidoane din plastic de 30 de litri, pline cu motorină, dar şi un furtun cu lungimea de doi metri.

Prejudiciul în valoare de 700 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii