Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stop construirii de biserici. Dan Suciu - Guvernul nu are linie bugerată pentru acest segment

ro

10 Dec, 2015 11:37 1445 Marime text
 
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, ieri, că în proiectul de buget nu există alocări explicite pentru construcții de biserici.
 
Tot el a subliniat faptul că declarația premierului Dacian Cioloș rămâne fermă, potrivit căreia Executivul are toată deschiderea pentru asemenea alocări dacă vor fi resurse.
 
„Vă pot garanta că declarația premierului legată de alocarea pentru culte rămâne fermă, și anume: în măsura posibilităților vom face asemenea alocări. Asta înseamnă că, în acest moment, alocări de construcții special pe linie bugetară nu există. Avem toată deschiderea pentru asemenea alocări, dacă vom avea resurse, dacă există consens și dacă există mai ales finanțarea pentru asemenea obiective, dar, în acest moment, nu avem o linie bugetară explicită pentru construcții pentru biserici”, a declarat Dan Suciu într-o conferință de presă la Palatul Victoria, întrebat dacă în proiectul de buget sunt alocări pentru culte, notează româniatv.net.
 
Purtătorul de cuvânt al Guvernului a mai specificat faptul că în privința cheltuielilor salariale pentru culte, în proiectul de buget sunt prevăzute creșterile de salarii.
 


Sursa foto: cursdeguvernare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii