Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța General Security SRL Cluj furnizează stații de încărcare pentru mașini electrice în Ostrov! Contract de 44.000 de euro (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 17:00 705 Marime text
  • General Security SRL este deținută de Dan Bogoș (care este și administrator), Horațiu Vasile Căpîlnean și Ioan Suciu.
General Security SRL din Cluj a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Ostrov contractul vizând furnizarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 220.000 de lei fără TVA, adică peste 44.000 de euro, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată prin PNRR, potrivit datelor oficiale.
 
Denumirea achiziției este „Stații de încărcare mașini electrice DC/AC program PNRR“, iar în descriere se precizează că este vorba despre două bucăți, fiind inclusă realizarea instalației de utilizare, montajul și punerea în funcțiune, semnalizarea locurilor de parcare, realizarea postamentului de beton și a instalației de împământare pentru stații.
 
Despre General Security SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 aprilie 2024, General Security SRL a fost înființată în 1998, are sediul social în Cluj-Napoca, Piața 1 Mai și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are puncte de lucru în București, Brașov, Cluj, dar și în alte zone din țară.
 
Asociați figurează Dan Bogoș (42,5%), Horațiu Vasile Căpîlnean (42,5%) și Ioan Suciu (15%), primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Dan Bogoș se leagă și de General Security Center SRL și Elret SA (administrator), Horațiu Vasile Căpîlnean și Ioan Suciu figurând și ei în General Security Center SRL.
 
Conform termene.ro, General Security SRL figurează cu 183 de achiziții publice (Orașul Balș, UM 0991 București, Liceul Teoretic Lucian Blaga Cluj-Napoca printre autoritățile contractante) și zece contracte publice (Administrația Națională a Penitenciarelor, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Institutul Oncologic Prof. Dr. I Chiricuță Cluj-Napoca printre autoritățile contractante).
 
În 2022, General Security SRL a declarat 123 de angajați, profit peste 8,98 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,74 de milioane de lei.
 
În Secțiune Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Primăria Ostrov a contractat lucrări în domeniul instalațiilor electrice de aproape 190.000 lei (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii