Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chițac a făcut recurs în dosarul în care fostul șef de la SPAS, Emil Mereuță, a dat în judecată Primăria Constanța

ro

14 Sep, 2021 00:00 2484 Marime text



⦁ Vergil Chițac a declarat recurs în dosarul nr.79/118/2021
⦁ Dosarul se află pe rolul secției a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel Constanța
⦁ Obiectul dosaruului este suspendare executare act administrativ
⦁ Emil Mereuță a solicitat la sfârșitul anului trecut în instanță anularea dispoziției nr. 4945/14.12.2020 prin care a fost suspendat din funcție de primarul Vergil Chițac
⦁ Magistrații s-au pronunțat în acest dosar în care, pârâți sunt primăria Constanța, Consiliul Local Constanța și primarul municipiului Constanța și au admis cererea formulată de Mereuţă


Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a declarat recurs în dosarul nr.79/118/2021.

Speța a fost înregistrată pe rolul secției a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel Constanța.

Obiectul dosaruului este suspendare executare act administrativ.

Părți în dosarul sunt Emil Andrei Mereuță, fostul șef al Serviciul Asistență Socială Constanța și primăria Constanța, municipiul Constanța prin primar și Consiliul Local Constanța.

Tribunalul Constanța a reținut că dispoziția 4945/14.12.2020 trebuie suspendată și pentru prevenirea unei pagube iminente, respectiv pentru că instituția Direcția Generală de Asistență Socială Constanța are în subordine Creșe, Căminul pentru persoane vârstnice, iar în această perioadă viața și integritatea lor poate fi pusă în pericol, dacă nu se păstrează și nu se respectă măsurile deja impuse de reclamant, care are deja experiență în acest sens.

Vă reamintim, Emil Mereuță a solicitat la sfârșitul anului trecut în instanță anularea dispoziției nr. 4945/14.12.2020 prin care a fost suspendat din funcție de primarul Vergil Chițac.

Magistrații s-au pronunțat în acest dosar în care, pârâți sunt primăria Constanța, Consiliul Local Constanța și primarul municipiului Constanța și au admis cererea formulată de Mereuţă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Pe un butoi cu pulbere! Direcția de Asistență Socială din Primăria Constanța are doi directori executivi - unul pe funcție și altul în concediu de odihnă!

Emil Mereuță, fostul șef al Direcției Generale de Asistență Socială din Primăria Constanța, a demisionat din funcție

Primăria Constanța este bună de plată! Directorul suspendat de primarul Chițac a câștigat procesul
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii