Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un an de la aprobarea proiectului, Primăria mai face un pas pentru realizarea Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Filofteia“ din Constanța

ro

12 Mar, 2020 00:00 3109 Marime text


Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța organizează achiziția serviciului de supraveghere lucrări de execuție privind realizarea obiectivului de investiții „Centrul pentru persoane fără adăpost Sf. Filofteia“.
Valoarea estimată a lucrărilor este de 4.470 de lei.
Ofertele se vor transmite la adresa de email achizitii@spas-ct.ro sau în plic închis, la sediul DGAS Constanța din str. Unirii nr. 104, biroul 1 - registratură. Adjudecarea se va face în favoarea ofertantului ce a prezentat oferta conformă necesității și cerințelor autorității contractante și a cărui ofertă financiară are prețul cel mai scăzut.
 
Vă reamintim că aleșii locali municipali au aprobat în aprilie 2019 funcționarea în municipiul Constanța a unui centru pentru persoane fără adăpost. Centrul „Sfânta Filofteia“ va fi amenajat într-un imobil din complexul Doi Cocoși, pus la dispoziția municipalității cu titlu gratuit pentru cinci ani de Fundația Sammarina.

Centrul va oferi servicii sociale și consiliere pentru 50 de persoane și va funcționa cu programul 8.00-20.00, în subordinea Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, coordonată de Emil Mereuță.


Citește și:
 
Primarul Făgădău, apel către asociațiile și fundațiile care vor să sprijine Centrul pentru persoanele fără adăpost din Brătianu

Municipiul Constanța va avea adăpost permanent pentru oamenii străzii

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii