Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șova face mâine declarații despre drumul expres Constanța-Tulcea-Galați

ro

16 May, 2014 20:41 2633 Marime text
Ministrul Transporturilor, Dan Şova, este așteptat mâine la Tulcea, unde va susţine mâine o conferinţă de presă pe tema drumului expres Constanța-Tulcea-Galați.

Potrivit Economica.net, săptămâna trecută s-a început studiul de fezabilitate pentru drumul expres. „Am început să identificăm traseul şi datele necesare pentru studiul de fezabilitate. Din cauza exproprierilor, lucrările vor incepe în doi ani", a declarat Horia Teodorescu, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, citat de Economica.net.

Banii pentru realizarea proiectului provin în totalitate din fonduri europene.

Fondurile disponibile prin acest program pentru judeţul Tulcea sunt de aproximativ 800 de milioane de euro, notează Economica.net. Banii vor fi utilizați şi pentru proiecte din sănătate, transport și turism. Perioada de implementare a proiectului european este 2014 -2020.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor 16 May, 2014 20:56 Da o sa faca un studiu de fezabilitate,care costa vreo citeva miloane,si in 20 de ani poatr o sa termine 100 de km,cu inca nu stiu cite milioane de euro,si atunci nu o sa mai fie nevoie de drum,ca o sa mergem cu trenul magnetic,cun1300km/ora.