Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia actorului Jean Constantin a vândut tot...

ro

06 Sep, 2015 03:31 8903 Marime text
 
Actorul Jean Constantin ar fi împlinit, dacă trăia, 87 de ani. Din păcate, el a părăsit scena vieţii în urmă cu cinci ani. În urma lui a rămas soţia Nina şi apropiaţii, fanii, cărora le este dor. De-a lungul vieţii, marele actor a jucat în peste 80 de filme. Se spune că a câştigat zeci de mii de uro.
 
În 2010, în memoria marelui actor, soția sa, Nina Jean, a dezvelit un monument amplasat la mormântul actorului. Bustul din bronz este așezat pe un soclu din marmură maro. Creația îi aparâine sculptorului Cătălin Dragoș Munteanu, cel care a realizat și monumentul care-i cinstește amintirea unui alt mare actor, Gheorghe Dinică. Toată lucrarea a costat aproximativ 14.000 de euro.
 
În 2010, Jean Constantin s-a stins, după o luptă grea cu boala, care l-a măcinat ani la rând. La o săptămână după înmormântare, în jurul morţii acestuia s-a iscat în scandal. De ce credeţi? De la avere. Actorul îi lăsase prin testament averea soţiei, însă sora lui a fost nemulţumită şi a încercat să atace actul la tribunal. Deodată s-a făcut linişte, cel puţin public.
Zilele trecute, câţiva fani şi prieteni s-au strâns în la cimitirul din Constanţa, acolo unde se odihneşte actorul, pentru a aprinde o lumânare şi a aduce o floare. Soţia lui a lipsit. Cunoştinţele spun că s-ar fi mutat în Bucureşti după ce a vândut ce mai avea prin Constanţa, proprietăţi pe care le cumpărase împreună cu Jean.
 
Marele actor a muncit mult. Nu a fost risipitor, investind toţi banii. Tocmai de aceea, atunci când a murit, soţia să a moştenit un apartament de 100.000 de euro la Constanţa, o maşină, o barcă, dar şi mai multe conturi în euro şi lei.
 
Cunoștințele spun că a vândut tot când s-a mutat la București. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii