Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:33 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorina Pintea “Și negocierea Contractului Colectiv de Muncă poate fi terminată, așa cum ne-am angajat cu noua echipă din minister”

ro

25 Oct, 2018 22:03 617 Marime text
Ministrul Sănătăţii a discutat cu reprezentanții structurilor teritoriale ale SANITAS mai multe teme de interes privind negocierea Contractului Colectiv de muncă, modul de aplicare a legii salarizării unitare și al regulamentului de sporuri în unitățile sanitare din subordinea MS și al autorităților locale, situația personalului din centrele medico-sociale și cabinetelor școlare, modalitățile de acordare a tichetelor de masă și indemnizațiilor de hrană în unitățile sanitare, informeaza un comunicat de presa din partea Ministerului Sănătății. 


“Sunt fericită să vă anunț că am finalizat legea profesiilor medicale după o dezbatere îndelungată. Și negocierea Contractului Colectiv de Muncă poate fi terminată așa cum ne-am angajat cu noua echipă din minister pe care am desemnat-o. Pot să vă spun că niciun drept câștigat până în prezent nu va fi eliminat din noul contract colectiv de muncă. Cred că v-am demonstrat că aveți un ministru aproape și deschis la dialog. Voi rămâne același ministru aproape de oameni”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea.


Ministrul Sănătății a răspuns mai multor întrebări punctuale privind salarizarea, asigurarea resurselor umane în unitățile sanitare mici, din subordinea autorităților locale sau obținerea unor drepturi.

„Avem în lucru indicatori de monitorizare a performanței personalului medical. Dar vreau să ne sprijiniți și să atrageți atenția colegilor dumneavoastră privind comportamentul la locul de muncă pentru că încă primesc semnale de la pacienți pe acest subiect”, a mai adăugat ministrul Sănătății.

Ti-a placut articolul?

Comentarii