Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul la un pas de comă alcoolică, implicat în accidentul de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța, reținut pentru 30 de zile

ro

16 Dec, 2018 17:19 4677 Marime text
Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile in cazul bărbatului implicat în accidentul de seara trecută, acesta fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Potrivit IPJ Constanța bărbatul a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, concentrație de 1,90 mg/l în sânge.

În sarcina suspectului au fost reținute două infracțiuni, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj. 
Persoana vătămată în accidentul respectiv nu a depus plângere.

Reamintim că, la data de 15 decembrie, în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii, iar la intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu, nu ar fi acrodat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuo pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citește și: 

Constanţa Accident rutier pe bulevardul I.C.Brătianu. Un pasager a fost rănit. Şoferul băut a devenit agresiv cu agenţii

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii