Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi sancţionaţi la Constanţa, pentru neachitarea taxei de parcare (galerie foto)

ro

22 Nov, 2018 07:37 1455 Marime text
Potrivit paginii de Facebook a Primăriei Constanţa, 1573 de amenzi contravenționale au fost aplicate de către polițiștii locali în perioada 18.10.2018-13.11.2018 pentru nerespectarea prevederilor legale privind ocuparea unui loc în parcările cu plată cu tarif orar, fără achitarea taxei de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata.

Conducătorii auto trebuie să știe că amenzile pentru ocuparea unui loc în parcările cu plată cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost făcută plata constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 600-1.000 lei, cu posibilitatea achitării a jumatate din minimul amenzii în 15 zile de la comunicare.

Reamintim că parcările cu plata prin SMS de pe raza municipiului Constanţa sunt disponibile în program non stop, iar plata se poate face foarte simplu.

Pe langă varianta clasică ce presupune trimiterea unui mesaj la numărul 7420, utilizatorii telefoanelor mobile au la dispoziţie şi aplicaţia gratuită TPARK, unde se poate achita și cu un card bancar.

Sursa foto:Facebook- Primăria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii