Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi, atenţie! Traficul rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa este intens

ro

10 Jul, 2016 17:18 1831 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa este intens. La stația de taxare de la Fetești s-a format o coloană de autovehicule în mișcare, care se întinde pe o distanță de aproximativ 200 – 250 de metri.

Amintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

În județul Constanța, pe DN39 Mangalia – Constanța traficul rutier este mai intens la ieșirea din stațiunea Eforie Nord spre Agigea și la Agigea (unde capacitatea de circulație a DN39 este diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfășoară fără probleme deosebite de fluență. Mai aglomerat este pe raza stațiunilor montane Azuga și Bușteni, însă nu sunt semnalate blocaje în trafic.​

Se recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers, iar în situaţia în care se vor forma coloane de maşini, le recomandăm celor care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie atunci când încetinesc sau opresc brusc, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze în timp util.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii