Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:46 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocant. Ce film a vizionat Alexandra Zamfir, fata decedată în accidentul de la Ştefan cel Mare, cu trei zile în urmă

ro

27 Jan, 2017 15:57 2839 Marime textMulte din tragediile care au avut loc de-a lungul timpului ar fi fost precedate de situaţii cel puţin stranii. Având în vedere tehnologia reţelelor de socializare, mulţi dintre cei care şi-au pierdut viaţa au împărtăşit prietenilor şi cunoştinţelor lucruri neobişnuite, înainte să moară. Alţii au început să se comporte ciudat faţă de lumea din jur sau chiar au avut viziuni. Aşa se face că mulţi au postat mesaje pe reţele de socializare neînţelese până când s-au întâmplat tragedii şi, în urma cărora, au început să se ridice semne de întrebare. 

În ceea ce o priveşte pe Alexandra Zamfir, decedată în accidentul rutier de la Ştefan Cel mare, ea a vizionat, cu trei zile în urmă, la un centru comercial din Constanţa, filmul Codul asasinului (Assasin`s creed). 

Pelicula cinematografică îl are în centrul acțiunii pe Cal Lynch (Michael Fassbender), care descoperă străvechea linie secreta de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

La trei zile de la vizionarea filmului, maşina în care Alexandra se afla, alături de Emilian Ovezea, a fost implicată într-un accident grav de circulaţie, în urma căruia cei doi tineri au decedat pe loc. 

Sursa foto: captură Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii