Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNPPC. Acţiune în instanţă pentru obţinerea gradului profesional. Vizați, agenţii de poliţie cu studii superioare

ro

20 Feb, 2018 12:21 3480 Marime text


Biroul Executiv Central al SNPPC a decis declanşarea unui proces civil, în instanţă, ce vizează agenţii de poliţie cu studii superioare, care au trecut în corpul ofiţerilor, în perioada 2015-2017, potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a SNPPC.

Obiectul acţiunii îl reprezintă acordarea gradului profesional, corespunzător vechimii în specialitatea avută la momentul susţinerii concursului pentru TCO, tuturor agenţilor care aveau înclus în salariu sporul de studii superioare în luna decembrie 2009.

De asemenea, aceeaşi acţiune judecătorească va viza şi agenţii care au absolvit cursurile Academiei de Poliţie ,,A.I.Cuza” (la frecvenţă redusă) şi au primit gradul profesional de subinspector.

”Membrii noştri de sindicat, care îndeplinesc condiţiile pentru obţinerea acestui drept, vor fi reprezentaţi ,,pro bono” de avocatul SNPPC”, se mai arată în comunicat.

”Pentru detalii, luaţi legătura cu liderii Birourilor noastre teritoriale din unitatea dvs. sau contactaţi conducerea SNPPC (toate datele de contact sunt pe site-ul nostru)”, mai spun reprezentanții SNPPC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii