Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Skrillex concertează în premieră în România, în Mamaia (video)

ro

18 Apr, 2015 11:21 2555 Marime text
 
Sonny Moore, cunoscut sub numele de Skrillex, va susţine un concert în premieră în România, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission, pe 1 mai, se arată într-un comunicat.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate la preţul promoţional de 45 de lei (500 de tichete), de pe bilete.ro. La intrarea în spaţiul de concert, biletul va costa 70 de lei.

Născut pe 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California, cunoscut pentru cele şase premii Grammy, producţii pentru artişti precum Lady Gaga, La Roux şi Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreţ şi compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstepul şi modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass şi speed garage până la techno, se arată în comunicatul citat.

Startul în cariera solo l-a dat piesa „My Name is Skrillex", a urmat o altă compoziţie, „Scary Monsters and Nice Sprites", cunoscută în rândul fanilor EDM (Electronic Music Dance), şi apoi „More Monsters and Sprites".

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la cinci premii Grammy, incluzând la categoria „Best New Artist", fiind premiat pentru „Best Dance/Electronica Album", „Best Dance Recording" şi „Best Remixed Recording, Non-Classical". În acelaşi an a fost numit de MTV artistul Electronic Dance Music al anului.






Sursa foto: muzica.metropotam.ro
Sursa video: YouTube.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii