Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului rutier la această oră

ro

19 Jan, 2016 00:18 1590 Marime text
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că a fost reluată circulaţia rutieră pe Autostrada A2, sectorul Bucureşti – Lehliu, în ambele sensuri. Este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al acestei autostrăzi.
 
  
În  judeţul Vrancea, a fost redeschis traficul pe DN23A Gologanu – Ciorăşti.
 
 
 
În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.
 
  
În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.
 
 
 
În judeţul Vaslui, pe DN24A Vetrişoaia – Huşi, este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Tronsonul Vetrişoaia – Murgeni este în continuare închis. Tot în judeţul Vaslui, pe tronsonul  Simila – Murgeni al DN24A se menţine restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 3,5 tone.
 
 
 
Sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:
 
 
 
DN24A Murgeni – Berezeni - Vetrişoaia (județul Vaslui);
DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
DN22D Măcin – Cerna (județul Tulcea);
DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanța) şi Cataloi - Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
DN23B Măicănești (jud. Vrancea) – Ciorăști (jud. Vrancea);
DN24D Cuca (jud. Galați) – Tulucești (jud. Galați).
 
 
Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.
 
                           
Din pricina vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.
 
Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulația rutieră pe tronsonul Bucureşti - Lehliu se desfășoară îngreunat, din pricina ceții dense. Între kilometrii 41 şi 37, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, iar între kilometrii 35 şi 20, vizibilitatea este între 50 şi 10 metri.
 
 
Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulația rutieră se desfășoară în condiţii de ceaţă densă, care variază ca şi densitate. Între kilometrii 11 şi 80, vizibilitatea este scăzută, pe alocuri, sub 100 de metri.
 
 
În judeţul Olt, se semnalează ceaţă densă pe DE574 Scorniceşti – Coloneşti, vizibilitatea fiind scăzută sub 20 de metri.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii