Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sima a transmis a treia scrisoare „Nu am fugit şi nu mă ascund. Predoiu m-a dus la Hrebenciu“

ro

12 Oct, 2012 21:20 1213 Marime text
Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a transmis, vineri, o a treia scrisoare în care susţine că nu a fugit şi nu se ascunde şi că dacă toţi clienţii de la WBS Holding şi-ar retrage capitalul investit ar mai fi nevoie de două milioane euro şi circa două milioane dolari.
Sima arată că birourile WBS aparţin RPH SRL unde el este acţionar majoritar şi că jumătate din bani s-ar recupera de aici,  dar înainte aşteaptă plângerile penale şi sumele revendicate.
"Aş vrea să dorm, e plină noapte aici, dar acum televiziunile româneşti continuă să fabuleze şi caută As vrea sa dorm.E plina noapte aici ,dar cum televiziunile romanesti continuă să fabuleze şi caută un senzaţională care nu există şi vreau să fac câteva precizări. NU am fugit, nu mă ascund şi sunt înregistrat la această adresă cu nume şi prenume şi cu paşaportul meu valabil", se arată în scrisoarea atribuită lui Sima şi publicată pe blogul jurnalistului Radu Soviani.
  El susţine că WBS Romania nu are clienţi discreţionari, iar controlul CNVM va confirma că toate conturile clienţilor sunt pline cu ceea ce clienţii ştiu şi cu acţiunile lor. Sibex casa de compensaţie şi depozitarul au toţi banii în lei, dolari şi franci şi au început deja să vânda dolarii în lei, iar dacă vor aştepta până la sfârşitul anului, bursa va ieşi pe câştig chiar dacă nu mai face nicio tranzacţie, ci doar din câştigul financiar, susţine omul de afaceri.
" Nu uitaţi, capitalizarea bursieră a Sibex este de 32 milioane de roni, iar pe conturile societăţii plus casa şi depozitar sunt 58 de milioane roni în depozite dolari şi franci. Le-aş recomanda să continue relaţia cu London SE şi să nu dizolve bursa ", este sfatul transmis de Sima.
Citiţi continuarea AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii