Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sex cu trei minore, cu vârste între opt şi 11 ani

ro

10 Aug, 2015 18:04 2918 Marime text
 
Un bărbat de 64 de ani a fost arestat preventiv, pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 11 ani, în prezenţa altor două minore, de opt şi zece ani.
Procurorii Parchetului Judecătoriei Bacău au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul lui Vasile Axinte, căci așa îl cheamă, pentru săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi de corupere sexuală a minorilor.
Anchetatorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Axinte, iar solicitarea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bacău, care a dispus emiterea unui mandat pe numele acestuia, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Potrivit referatului cu propunere de arestare preventivă, în perioada 2014-2015, Vasile Axinte a săvârşit acte de natură sexuală cu două minore cu vârste de opt ani, respectiv 10 ani, şi a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o altă minoră în vârstă de 11 ani, în prezenţa celor două.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii