Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză în politică! Dan Diaconescu candidează la europarlamentare din partea partidului Alianța Românilor Digitali (surse)

ro

23 Mar, 2024 16:32 785 Marime text




 
  • Dan Diaconescu va candida la alegerile europarlamentare din acest an. Fostul om de televiziune, trimis în judecată pentru sex cu minore, se va află pe lista partidului Alianța Românilor Digitali, care este fondat de Sorin Voinea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Dan Diaconescu, dar fără success, potrivit știripesurse.ro.

Alianța Românilor Digitali deschide lista la europarlamentare cu Dan Diaconescu. El nu are interdicție să candideze în Europa, doar în România.

„Vom fi surpriza alegerilor din 2024", a declarat Sorin Voinea.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, în 2015. El a fost eliberat condiționat după aproape 3 ani.Diaconescu are interdicție de a fi numit în funcții publice și de a-și exercita profesia de jurnalist. În prezent, el este trimis în judecată într-un alt dosar, sub acuzația de sex cu minore.

Dan Diaconescu a fost apropiat de George Simion, însă relația cu liderul AUR s-ar fi răcit. Omul de televiziune este unul dintre martorii de la căsătoria civilă a liderului AUR.
 
 Citește și
Dan Diaconescu, fostul patron OTV, așteptat la Tribunalul Constanța!
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii