Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant! O fată de 12 ani, dată dispărută de familie, găsită în compania unui tânăr de 26 de ani. Acesta a fost reținut. Ce acuzații i se aduc

ro

09 Apr, 2023 14:31 4744 Marime text
Un bărbat de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti, el fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani.

Potrivit IPJ Prahova, minora fusese dată dispărută de familia sa.

„O femeie din comuna Bătrâni a anunţat autorităţile, vineri seară, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Ulterior, minora a fost găsită de poliţişti în comuna Săhăteni, judeţul Buzău, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite cu un bărbat în vârstă de 29 de ani. Totodată, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere“ - au precizat reprezentanții IPJ Prahova.


Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

De asemenea, suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii