Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CExN PSD Eugen Teodorovici, numit vicepremier interimar

ro

28 Jun, 2019 17:02 1357 Marime text
Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, să deţină şi calitatea de vicepremier interimar, funcţie rămasă vacantă prin plecarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, relatează Agerpres.

"Al doilea punct de pe ordinea de zi la Comitetul Executiv Naţional a fost cel referitor la vicepremier interimar. Este vorba de portofoliul care va rămâne vacant după 1 iulie, în urma plecării lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi. Trebuie să asigurăm un interimat până la mijlocul lunii iulie, când vom face o evaluare a ministerelor, a punctelor din programul de guvernare îndeplinite pe fiecare minister în parte şi bineînţeles vom veni cu propuneri pentru cele două portofolii de vicepremier - mă refer la cel pentru parteneriate strategice şi cel pentru economie, vacantat în urma plecării lui Viorel Ştefan. Am supus la vot ca acest portofoliu să fie deţinut de Eugen Teodorovici, având în vedere că este ministrul Finanţelor şi că este un portofoliu economic", a spus premierul, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.


Viorel Ştefan va exercita mandatul de membru al Curţii de Conturi Europene începând cu 1 iulie, pentru o perioadă de 6 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii