Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se discută despre posibila revocare Preşedintele Curţii de Apel Constanţa, judecătorul Marius Cristian Epure, în atenţia CSM

ro

06 Nov, 2019 10:15 2242 Marime text
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuţie mâine dimineaţă propunerea de revocare a judecătorului Marius Cristian Epure din funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Propunerea a fost formulată de Adunarea generală a judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, încă din luna aprilie 2019.
Pe ordinea de zi a Secţiei pentru judcători de mâine, 7 noiembrie 2019, se află şi „raportul de control pentru verificarea modului de exercitare a atribuţiilor manageriale privind organizarea eficientă, comportamentul şi comunicarea, asumarea responsabilităţilor şi aptitudinile manageriale ale preşedintelui instanţei, vicepreşedintelui, preşedinţilor de secţii, precum şi a modului de exercitare a atribuiţii de către Colegiul de conducere la Curtea de Apel Constanţa“.
Amintim că, în aprilie, Adunarea generală a judecătorilor din Curtea de Apel Constanţa a anunţat declanşarea procedurii privind revocarea din funcţia de preşedinte al instanţei a magistratului Marius Cristian Epure, sens în care Adunarea a solicitat acest lucru Secţiei pentru judecători a CSM, alături de suspendarea din funcţie a judecătorului.
Printre motivele care au condus spre această solicitare a Adunării generale se numără „existenţa unor posibile motive care se circumscriu atitudinilor nedemne, de natură a afecta prestigiul instanţei şi a judecătorilor acesteia, lipsei de consideraţie pentru opinia judecătorilor din cadrul instanţei, concretizată în comunicarea deficitară şi lipsa dialogului cu judecătorii“, dar şi altele.
 
Citeşte şi:

Curtea de Apel Constanța
A fost declanșată procedura de revocare a judecătorului Marius Cristian Epure din funcția de președinte al Curții de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii