Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb spune că actuala coaliție majoritară va continua guvernarea

ro

28 Jun, 2015 17:31 1421 Marime text
 
Președintele Consiliului Național al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a declarat, astăzi, întrebată de jurnaliști despre colaborarea cu UNPR, că actuala coaliție majoritară va continua guvernarea, informează Agerpres.

„Majoritatea pe care o avem în Parlament, coaliția la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am făcut, măsurile socio-economice pe care le-am luat, reparațiile și creșterea economică vor continua și vom distribui bunăstarea creșterii economice către cetățeni'', a afirmat Rovana Plumb.

Ea a subliniat că PSD este un partid unit, stabil, solidar, cu prioritate de a continua guvernarea.

„PSD este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazează pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri județeni, președinți de consiliu județean, parlamentari, membrii noștri de partid și simpatizanți și în continuare își va duce mandatul acestei guvernări'', a spus Rovana Plumb.

Ea a răspuns și unor întrebări ale jurnaliștilor cu privire la la întoarcerea în țară a premierului Victor Ponta.

„Domnul prim ministru Victor Ponta și președinte al PSD se va întoarce în țară atunci când starea de sănătate îi va permite. Acest lucru este decis de echipa de medici care verifică starea de sănătate a domnului Victor Ponta'', a spus Rovana Plumb.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii