Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retrospectiva accidentelor în Constanţa Cinci persoane au murit şi încă 50 au fost rănite în săptămâna ce a trecut

ro

08 Sep, 2014 14:40 1535 Marime text
Poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Constanţa a efectuat o analiză a dinamicii accidentelor pentru perioada 1 – 7 septembrie. Astfel, la nivelul judeţului Constanţa au avut loc 40 de accidente de circulaţie în urma cărtora cinci persoane au decedat, o persoană a fost rănită grav şi alte 49 de persoane au suferit răni uşoare.
 
Cauza principală a accidentelor înregistrate a fost traversarea neregulamentară, 12 astfel de accidente fiind înregistrate, potrivit oamenilor legii constănţeni. Alte cauze au fost neacordare de prioritate, neadaptare viteză la condiţiile de drum, nerespectare distanţei în mers sau neacordare prioritate pietoni.
 
De asemenea, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină la un număr de nouă accidente în prima zi a săptămânii, marţi şi vineri fiind înregistrate câte  şapte accidente, miercuri şi joi, câte cinci evenimente rutiere, sâmbătă – trei accidente, iar duminică au avut loc patru incidente pe şoselele din Constanţa.
 
Intervalul orar cel mai aglomerat a coincis şi cu înregistrarea unui număr mai mare de accidente, între orele 14.00 – 17.00 şi 21.00 – 24.00.
 
Totodată, accidentele au avut loc în zonele mai aglomerate, 20 dintre ele fiind înregistrate în municipiul Constanţa, se mai arată în analiza Poliţiei Rutiere Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii