Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

ro

29 Feb, 2024 14:09 723 Marime text
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere din cadrul IPJ Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea pietonilor care traversează prin loc nepermis.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat pe principalele artere de circulație, scopul acesteia fiind acela de a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de maximă siguranță.
 
Traversarea prin loc nepermis este una dintre principalele cauze generatoare de acidente rutiere în județul Constanța, în anul 2023 fiind înregistrate 118 astfel de accidente, în urma cărora 104 persoane au fost rănite grav și 8 persoane au decedat.
 

„În urma acțiunii desfășurate de polițiștii rutieri, au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, 109 pietoni fiind sancționați pentru nerespectarea regulilor de circulație.
 
Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 166.000 de lei.
 
Totodată, în cadrul acțiunii desfășurate au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.
 
Ca urmare a activităților derulate de polițiștii rutieri, în ultimele 24 de ore în județul Constanța s-au produs numai trei accidente rutiere, soldate cu trei persoane rănite ușor“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.  

Citește și: 

Știri ConstanțaAccident rutier în zona la Hanul Piraților!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii