Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeaua Stat Islamic ameninţă ”falsa Casă Albă” cu un atac terorist (video)

ro

19 Nov, 2015 23:40 2448 Marime text
 
Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat, în această seară, o nouă înregistrare video, ameninţând că următoarea ţintă a unui atentat va fi Casa Albă, sediul Preşedinţiei Statelor Unite.
 
Înregistrarea începe cu prezentarea unor imagini ale atacurilor teroriste de la Paris. Apoi, organizaţia fundamentalistă sunnită îi avertizează pe preşedinţii din SUA şi Franţa, Barack Obama şi Francois Hollande, cu noi atentate de genul celor comise la Paris, informează Fox News.
 
"Franţa prosperă, dar nu va dura mult, vom pulveriza toate locurile. Am început cu voi, dar vom sfârşi cu falsa Casă Albă, pe care o vom face neagră cu focul nostru; o vom arunca în aer, aşa cum am făcut cu idolii falşi", avertizează reţeaua teroristă Stat Islamic într-o înregistrare video difuzată astăzi, la aproape o săptămână de la atentatele comise la Paris, unde au fost omorâte cel puţin 129 de persoane.
 
"Vă vom pârjoli cu centuri sinucigaşe, maşini-capcană şi explozibil", afirmă unul dintre teroriştii care apar în imagini.
 
Înregistrarea video a fost difuzată pe site-uri ale reţelei teroriste Stat Islamic, fiind preluată de Institutul de Cercetare Media în Orientul Mijlociu (Middle East Media Research Institute), cu sediul la Washington.
 
Organizaţia teroristă Stat Islamic ocupă regiuni din Irak, Siria, nordul Egiptului şi nordul Libiei, unde a proclamat un "califat islamic".
 
http://www.memritv.org/clip/en/5171.htm
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii