Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referent în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba, arestat preventiv

ro

05 Oct, 2016 15:15 1181 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, ieri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Bumb Dorinel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.
 
La aceeaşi dată, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele: la data de 29 septembrie 2016, în calitate de referent în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba, inculpatul Bumb Dorinel a pretins în mod direct suma de 3.000 lei de la denunţătoare, în legătură cu îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu, respectiv, după ce a efectuat în cursul anului 2015 o inspecţie fiscale şi pentru a nu efectua în mod corect în viitor un control fiscal. Suma de bani a fost primită efectiv în data de 3 octombrie 2016 de la denunţătoare, procedându-se la constatarea infracţiunii flagrante.
 
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţiei Alba şi Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Alba – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.
 
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii