Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC promovează 100 de obiective turistice din Constanţa prin aplicaţia CiTy Tour (galerie foto)

ro

11 Jul, 2018 12:29 4706 Marime text
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător ce utilizează autobuzele etajate pe traseul estival CiTy Tour, că la ambarcare, vor primi gratuit „Harta Turistică CiTy Tour”.
           

"Noua linie turistică CiTy Tour oferă călătorilor posibilitatea de a vizita cât mai multe obiective turistice, iar prin intermediul „hărții turistice CiTy Tour”, RATC promovează 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și stațiunea Mamaia, la 100 de ani de România. (100 de ani de la Marea Unire)", precizează reprezentanţii RATC Constanţa.


Aplicația sincronizează poziția telefonului tău cu sistemul GPS al autobuzului. Pe măsură ce intersectezi POI-urile, pornește automat vocea. Dacă vrei să asculți oricum, găsești un buton play în partea de sus a ecranului. Dacă telefonul este setat pentru limba română, vei vedea și auzi automat, textele și vocea în română. Pentru toate celelalte limbi, se activează varianta în engleză.

Aplicaţia „CiTy TOUR Constanța” este gratuită.

Ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor 100 de obiective turistice de vizitat din Constanța. Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar şi multe alte atracţii sunt disponibile pe orice telefon cu sistem de operare Android, prin aplicaţia „CiTY TOUR Constanța”.

  
Cele 100 de obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR, lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute.

Aplicația a fost dezvoltată de RATC Constanța împreună cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța și Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanța.

Paşii care trebuie urmaţi pentru a folosi aplicaţia pot fi vizualizaţi în Galeria Foto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii