Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă

ro

19 Dec, 2012 18:32 1076 Marime text

În urma avizărilor meteo privind atențioanea de cod galben cu vânt puternic, ninsori şi viscol, pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând din această dimineață și până joi, 20 decembrie 2012, ora 20,00. Comandamentul are în componenţă atât membrii consiliului director, cât şi şefii tuturor centrelor zonale. Reprezentanţii Comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general permanenţă este asigurată prin rotaţie de către reprezentanţii bordului de conducere. La nivelul centrelor zonale permanenţa în coordonarea activităţilor este asigurată de şefii de secţie. Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate au fost constituite zeci de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată aceată perioadă.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

În cursul acestei zile, vântul puternic a avariat mai multe linii de alimentare cu tensiune, motiv pentru care în mai multe localități din județ s-au înregistrat probleme și la nivelul serviciului de alimentare cu apă. Astfel, în intervalul 07.45 - 11.00, sursa Mereni nu a putut asigura alimentarea cu apă în localitate din cauza căderiii de tensiune, iar la Cumpăna apa a fost oprită aproape o oră tot din cauza lipsei de energie de la nivelul stației de pompare. La ora actuală, sunt probleme în alimentarea cu apă, în localitățile Pecineaga, Moșneni și Topraisar, stațiile de pompare și sursele din aceste localități fiind lipsite de energie din jurul orei 07.00.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii