Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Raed Arafat, prezent la Constanța pentru inaugurarea bazei aeromedicale (galerie foto)

ro

17 Oct, 2016 14:03 3018 Marime text
În aceste momente, la Constanța, are loc inaugurarea oficială a bazei aeromedicale a DSP Constanța, finanțată de Fundația pentru SMURD.
 
La eveniment ia parte și secretarul de stat pentru situații de urgență, Raed Arafat, alături de prefectul Constanței, Adrian Nicolaescu, președintele CJC, Horia Țuțuianu, dar și alte oficialități ale județului și angajați SMURD. 

UPDATE 1:
Investiția în această bază aeromedicală pentru operarea elicopterului SMURD se ridică la 950.000 de euro. 350.000 oferiți de OMV Petrom, 350.000 de Exxon Mobile, iar restul banilor au venit de la Fundația pentru SMURD.                          

„Această bază va face activitatea mai sigură și mai ușoară și va facilita intervențiile pe timp de noapte. În această bază se pot face astfel de intervenții, care la spital nu sunt posibile“, a spus Raed Arafat.

„Este un proiect ambițios. Teren era destinat construirii unui spital regional, dar baza nu va împiedica dezvoltarea unui proiect pentru construirea unei astfel de unități medicale“, a declarat directorul DSP Constanța, Cristina Schipor.

„Este important ca aici să se construiască un spital regional și vom face toate eforturile pentru ca acest proiect să se realizeze“, a declarat și prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai adăugat că, dacă Ministerul Sănătății a dat acest teren pentru realizarea unui spital regional și a unei baze aeromedicale, este fiindcă la Constanța este nevoie de un astfel de punct medical important. 

Citește și...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii