Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre După validarea Guvernului, acţiuni ale Portului Constanţa vor trece foarte rapid la primărie

ro

05 Mar, 2014 17:18 3174 Marime text

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca a primit noi asigurari de la premierul Victor Ponta ca dupa validarea Guvernului autoritatile locale vor mai primi "foarte rapid" actiunile cerute la Administratia Porturilor Maritime Constanta, scrie Mediafax.

Mazare a declarat, miercuri, la finalul sedintei Consiliului Local, ca a discutat aceasta chestiune din nou cu premierul Victor Ponta, dar si cu ministrul Dan Sova, care si-a luat angajamentul sa faca acest lucru.

"Am vorbit si cu Sova, si cu Ponta. Ponta intotdeauna a spus ca sustine acest demers de a trece actiunile in varianta pe care am discutat-o noi. Sigur ca as fi vrut mai mult, dar e ok si asa, iar ministrul Sova si-a luat angajamentul sa faca acest lucru", a spus Mazare.

Cand a fost intrebat ce se va intampla daca nu-si vor tine promisiunea, primarul a raspuns: "Daca nu, nu voteaza lumea! O sa vedem daca nu, dar deocamdata si-au luat angajamentul si nu vad de ce nu ar face-o".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Victor 06 Mar, 2014 00:35 O mare prostie daca Ponta ii mai da actiuni ale portului Constanta lui Mazăre.E atât de sigur Mazăre ca lumea va vota PSD daca se mai dau actiuni ale portului?Mai degrabă nu votează PSD din cauza ca Mazăre șeful acestui partid.Regimul Mazăre nu a fost in stare sa repare Cazinoul si vrea sa ia portul?