Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre „Am toate conturile blocate. Mă simt vânat"

ro

12 Aug, 2014 12:29 3634 Marime text
Radu Mazăre s-a prezentat, astăzi, pentru a 18-a vizită la sediul Poliţiei Constanţa. Edilul şef al Constanţei a dezvăluit că are conturile blocate.

"Am toate conturile blocate! Pentru că toate amenzile judiciare pe care le-a primit primăria, de-a lungul sutelor şi miilor de procese în care se judecă cu diverşi cetăţeni mi-au fost reţinute de domenii de la ANAF mie şi mi s-a pus sechestru mie, personal. Lucru acesta s-a întâmplat acum un an şi ceva, pentru 5 miliarde lei vechi. Juriştii au contestat şi au susţinut în instanţă că primarul nu este Radu Mazăre, cetăţeanul, ci este Consiliul Municipal prin primar. Vă judecaţi cu Consiliul Municipal prin primar. Domnii de la ANAF au considerat că dacă la Radu Mazăre este trecut CNP-ul trebuie să plătesc eu personal amenzile. Pentru cele 5 miliarde ne-am judecat, iar în mai multe procese instanţele au spus: „Da! Este primarul municipiului”. Dacă, primăria câştigă un proces nu bag eu banii în buzunar, ci intră la municipalitate", a declarat Mazăre. Acesta a continuat afirmând că  pentru cele 5 miliarde sechestrul a fost ridicat însă acum "mi-au mai pus pentru încă şapte miliarde". "Toate aceste amenzi pe care domnii de la ANAF le interpretează că trebuie să le plătesc eu... Sechestrul este pus pe trei conturi. Noroc că nu am bani prea mulţi. Eu mă aştept la orice, în ţara asta. Trăiesc din chash-ul pe care îl am în declaraţia de avere.   Din ce mi-a venit la ureche, cei de la ANAF au fost speriaţi de procurorii de la DNA, că dacă nu-mi pun sechestru le fac dosare", potrivit primarului.

El a mai adăugat că şi la ANI trebuie să dea explicaţii pe avere: " Mi-au cerut să justific cheltuielile personale. Mă simt vânat."

"Dau explicaţii pentru avere. În ultima dresă pe care am primit-o de la ANI,  acum câteva zile, mi-au cerut documente care să justifice cheltuielile mele personale. Bonuri de la restaurant, de la mall, de la chiloţi. Eu ştiu că în ţara românească oamenii trebuie să justifice veniturile. Poate am luat un telefon cadou unei fete. Mă simt hăituit. Mă simt vânat. În fiecare zi de luni şi marţi am şedinţe cu avocaţi", a conchis edilul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii