Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect menit să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni, implementat la Constanța (galerie foto+video)

ro

12 Feb, 2019 14:38 2132 Marime text
Primăria Constanța a implementat un proiect menit să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța este vorba despre montarea unor separatoare de sens pe zona hașurată, înainte și după trecerile de pietoni, care să împiedice parcarea autoturismelor ce obturează vizibilitatea.

”Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a montat deja separatoare pe strada Traian, în zona liceului, pe strada Mircea cel Bătrân, între bulevardul Mamaia și strada Ion Rațiu și urmează să monteze și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, dar și la trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Nicolae Milescu.

Sistemul și-a demonstrat deja eficacitatea în mai multe orașe din țară, prin scăderea numărului accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. 
În funcție de rezultate, astfel de separatoare vor fi montate și în alte zone din oraș” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii