Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:52 22 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din oraş. În ce zone au loc lucrări (galerie foto)

ro

24 Jun, 2019 12:50 685 Marime text
Primăria Municipiului Constanța prin Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă lucrările de igienizare şi cosit în cartierele din oraş.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, după ce în weekend, muncitorii au toaletat arborii pe strada Mihai Viteazu, astăzi echipele au cosit iarba în zona Falezei Cazino și în cartierul Poarta 6. De asemenea, pe străzile Tulcei și Curcubeului s-a tuns gardul viu, iar resturile vegetale au fost colectate și transportate.

Pe străzile Brizei și Arcașului, în Portul Tomis, în Parcul Arheologic precum și pe treptele de acces către plaja Modern s-a greblat, s-au strâns gunoaiele și au fost încărcate și transportate toate resturile.
Lucrările vor continua în tot orașul, inclusiv în stațiunea Mamaia.

În paralel, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. 

„Tot astăzi, echipele firmei de salubrizare împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat pe aleea Stadionului, pe bulevardele 1 Decembrie 1918, Tomis și I.C. Brătianu, pe strada Lebedei și pe scările de acces plaja Modern.
Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii