Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima întâlnire în proiectul “Dezvoltarea turismului cultural durabil în Bazinul Mării Negre˝, la Constanța. Care au fost principalele obiective (galerie foto)

ro

16 Nov, 2018 17:28 1212 Marime text
Săptămâna trecută a avut loc în Constanța prima întâlnire de coordonare a proiectului “Dezvoltarea turismului cultural durabil în Bazinul Mării Negre˝ din cadrul programului operațional comun „Bazinul Mării Negre˝ 2014-2020, CULTOUR - BSB, BSB 117, lider fiind Municipalitea Sozopol din Bulgaria, iar parteneri Municipiul Constanța, Ecocentrul pentru Protecția Mediului din Tbilisi, Georgia, Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos˝ din Izmail, Ucraina, Comitetul Executiv al Consiliului Local Izmail din Odessa, Ucraina și Regiunea Düzce, Turcia, potrivit paginii de Facebook a Primăriei Constanța. 

Principalele obiective ale programului sunt dezvoltarea în comun și promovarea oportunităților de afaceri transfrontaliere în sectorul turismului, cu accent pe segmentul cultural al pieței din bazinul Mării Negre.

Pentru a atinge aceste obiective, prin intermediul proiectului va fi creată o rețea durabilă.

Aceasta va facilita extinderea și diversificarea turismului. Proiectul va reuni principalele orașe, ONG-urile socio-economice și de mediu, organizațiile turistice implicate în dezvoltarea turismului, proiectarea politicilor și factorii de decizie la nivel regional, național și transfrontalier.

Sursa foto: Facebook Primăria Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii