Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis „Umilințele la care au fost supuși românii la scrutinul din 26 mai nu trebuie să se mai repete niciodată”

ro

19 Jun, 2019 16:19 1555 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care arată că a cerut premierului și președinților celor două camere ale parlamentului să găsească o soluție legală pentru ca toți cetățenii români să poată vota fără probleme. 

„Umilințele la care au fost supuși românii la scrutinul din 26 mai nu trebuie să se mai repete niciodată. Dreptul de vot este unul fundamental, câștigat prin multe sacrificii în Decembrie 1989. Grupul de lucru pe care l-am constituit la nivelul Administrației Prezidențiale a identificat măsurile necesare pentru ca toți cetățenii să poată vota în condiții decente. Am solicitat prim-ministrului și președinților celor două Camere ca toate aceste soluții să fie puse de urgență în aplicare până la finalul acestei sesiuni parlamentare. Dacă va fi nevoie, voi cere sesiune extraordinară pentru a fi adoptate prevederile care să le permită românilor exercitarea neîngrădită a dreptului de vot” - se arată în mesajul transmis de Klaus Iohannis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii