Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Asociaţiei Hara, care a ratat licitaţia pentru „Ziua Constanţei 2016“, premiat în SUA la Akademia Music Awards (VIDEO)

ro

05 Apr, 2016 15:32 3103 Marime text
 
Cea mai recentă piesă Hara- Ce ţi-aş face, dar şi piesa deja consacrată,  Totaya ye, au fost câştigătoarele concursului Akademia Music Awards în SUA  - BEST WORLD BEAT şi BEST POP! După spusele organizatorilor americani „este spectaculos că o trupa din afara SUA să câştige două secţiuni în acelaşi timp“, Hara fiind şi prima trupa din România cu o asemenea performanţă!

Din juriu au făcut parte nume sonore din industria muzicală americană - Ken Wilson sau BJ Lobermann - intenţia concursului fiind de a descoperi artişti noi, cu personalitate şi piese cu potenţial de hit şi promovarea lor pe piaţă internaţională! Este a 3-a oară când trupa HARA primeşte o distincţie americană, după cele din 2009 şi 2012 de la VH1-Song of the Year!

Cât despre piesa Ce ţi-aş face, aceasta a fost filmată într-un decor idilic, chiar pe litoralul românesc.

Solistul Trupei Hara, Flavius Buzilă este totdată preşedintele Asociaţiei Cultural-Artistice Hara, cea care a depus o ofertă pentru organizarea evenimentului „Ziua Constanţei 2016“, pentru care Primăria Constanţa a pus la dispoziţie bani prin fonduri nerambursabile. Asociaţia Hara va depunsă însă contestaţie, după cum a declarat artistul.

Pentru organizarea  evenimentului „Ziua Constanţei 2016“, a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Asociaţiei Culturale Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului, cu sediul în Constanţa, coordonată de Luminiţa Munteanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii