Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:42 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri în Piața Ovidiu din Constanța pentru filmările din cadrul serialului The Romanoffs. Au fost impuse restricții în trafic (galerie foto-video)

ro

14 Mar, 2018 09:52 4448 Marime text
Pregătirile în Piața Ovidiu din Constanța sunt în toi pentru realizarea filmărilor din cadrul serialului The Romanoffs. În piața Ovidiu se pregătesc decorurile pentru ca scenele filmate să fie întocmai cu scenariul producției.
 
Muncitorii amplasează de zor decor cu zăpadă articială, dar și magazine cu firmă în limba rusă.
 
De asemenea, Primăria Municipiului Constanța a anunțat constănțenii că, în perioada 14 - 18 martie 2018, pe mai multe străzi din municipiul Constanța se vor filma scene din serialul internațional de televiziune „The Romanoffs“, motiv pentru care în zilele amintite vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, după cum urmează:

- miercuri, 14 martie, începând cu ora 07:00 până în data de 16 martie, ora 05:00, Str. Revoluția din 22 decembrie 1989 va fi închisă traficului rutier pe tronsonul delimitat de Str. Remus Opreanu şi Piața Ovidiu;

- joi, 15 martie, pe B-dul 1 Mai se va restricționa traficul pe o perioadă de 5 minute în intervalul orar 09:30-11:30, sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 m, vizavi de parcul de la Far; 

- sâmbătă, 17 martie, ora 08:00 până în 18 martie ora 05:00 se închide traficul rutier pe Str. Brizei, tronsonul cuprins între Aleea Lirei şi Aleea Arcaşului.
 
The Romanoffs este un serial antologic de televiziune, care a avut premiera pe Amazon Video în 2018.
 
Serialul a fost creată de Matthew Weiner, care este, de asemenea, și scenarist și producător.
 
Romanoffs este un serial contemporan ce are în prim plan poveștile unor oameni care se consideră a fi descendenți ai familiei regale rusești Romanov.
 
Din distribuție fac parte Mike Doyle, Aaron Eckhart, JJ Field, Christina Hendricks, Isabelle Huppert, Jack Huston, Marthe Keller, Diane Lane, Janet Montgomery, Amanda Peet, Andrew Rannells, Paul Reiser, John Slattery, Corey Stoll și Noah Wyle.
 
Serialul are un buget de 70 de milioane de dolari pentru un prim sezon de opt episoade. Serialul este scris, regizat și produs de creatorul Mad Men, Matthew Weiner.  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii