Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat de Tulcea Povestea impresionantă a OMULUI din fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea

ro

01 Jul, 2015 13:28 17491 Marime text
Antena 3 prezintă poveste medicului Vâlcu Dumitru, şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Pe 31 septembrie 2010, la 6 si 35 de minute, în dispeceratul ambulanţei din Tulcea a sunat alarma. Un autobuz cu 76 de oameni se răsturnase într-o râpă. 4 nu au supravieţuit, unii au fost trimişi la Bucureşti, dar 57 au ajuns la spital. În mai puţin de oră. Toţi, în viaţă. Toţi, aduşi de echipajele coordonate de medicul Vâlcu Dumitru. Nu e de mirare că i se spune Raed Arafat de Tulcea. De 19 ani, doctorul Vâlcu este în fruntea serviciului de ambulanţă Tulcea. Are un doctorat şi 3 masterate în domeniul medical şi a salvat mai multe vieţi decât îşi poate aminti. Profesionist, responsabil, competent, pasionat.  Medicul Vâlcu se sacrifică constant pentru meserie, pentru menirea de a salva vieţi. Luptă ca pacienţii săi să ajungă în viaţă la spital şi are grijă de colegi ca de propria familie. În plus, şeful de la Ambulanţa Tulcea studiază mereu. Nu concepe să nu fie la zi cu ultimele informaţii din meseria lui. Pentru oamenii din Tulcea, medicul Vâlcu Dumitru este un erou.

Sursa text: antena3.ro
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dora Ionita 08 Jan, 2016 22:27 Multa sanatate domnului dr Valcu...un adevărat profesionist,un om cu un suflet mare...mii de mulțumiri pentru tot ce a facut pentru noi!!!
  • Georgeta 08 Jan, 2016 15:47 Tot respectul pentru domnul Valcu Dumitru, un om deosebit si un medic excepțional.
  • fara nume 08 Jan, 2016 02:20 Sunteti un mare medic pentru mine cu multa experienta si nu imi ajung cuvintele cite as putea scrie de dumneavoastra, intotdeauna cu multa rabdare si dornic de a asculta pacientii cu tot felul de intrebari si a le raspunde cu mult drag si a le aduce zimbetul pe buze ca maine va fi mai bine.Apreciez generozitatea de care ati dat dovada si va multumesc pentru ajutorul acordat cand am avut nevoie! Multumesc mult! Cu respect Mihaela Mihailescu!
  • tulceanu 03 Jul, 2015 23:41 tot respectul pentru acest domn.Indiferent cine esti, esti ajutat cum se poate si depune tot efortul pentru a rezolva problemele bine. BRAVO DOMNULE DOCTOR VALCU, Mai rar oameni ca dvs,
  • Ionescu 02 Jul, 2015 21:42 Va multumim pentru ca aveti grija de noi. Sa ca dea Dumnezeu sanatate! Tot ce scrie in articol adevarat! Toata stima domnule doctor!