Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta îi dă peste nas lui Nicușor cu reforma lui Nicolăescu

ro

16 Jan, 2013 18:04 2029 Marime text

nicusor_constantinescu_13.jpgChiar dacă propunerile ministrului Sănătăţii au fost criticate atât de vicepremierul Liviu Dragnea, de preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi de deputatul PNL, Diana Tuşa, acestea au fost apreciate ca fiind corecte de premierul Victor Ponta.

"Sigur că acum este un război media ?cine e cel mai liberal din ţară?... În afară de domnul Vosganian! Ideea principală este să avem un sistem de sănătate corect şi funcţional şi cred că propunerile făcute de Ministerul Sănătăţii sunt propuneri corecte, de aceea le-am sprijinit, dar e important să le comunicăm mai bine şi ca, atunci când apar obiecţiuni, să încercăm să le luăm în serios şi să le îndreptăm", a spus Ponta.

În acest context, premierul a mai a spus că pentru a susţine iniţiativele miniştrilor, două condiţii sunt necesare: să fie prezentate în şedinţa de Guvern şi să le înţeleagă.

"Vreau să vă spun că vă susţin public iniţiativele, cu două condiţii. În primul rând, vreau să le prezentaţi întâi în şedinţa de Guvern, ca să nu dăm după aceea din colţ în colţ, ceilalţi miniştri, că nu ştiţi ce se întâmplă. E un dezavantaj pentru miniştrii care au anumite proiecte. În al doilea rând, să le înţeleg eu. După ce mi s-a explicat, susţin şi iniţiativa", a spus Ponta.

Propunerea ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu potrivit căreia în baza asigurării de sănătate românii nu se vor mai putea trata la spitalele private, ci doar la cele de stat nu este văzută cu ochi buni nici măcar în propriul partid. Deputatul PNL, Diana Tuşa a scris, pe blog, că "nu este treaba statului să-mi spună unde şi la ce medic să mă duc pentru a mă trata".

Sursa AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii