Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni taximetriştilor depistaţi cu nereguli

ro

06 Dec, 2018 09:24 1134 Marime text
Poliţiştii rutieri au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 32.000 de lei, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie, într-o acţiune ce a avut loc în perioada 4-5 decembrie, transmite Brigada rutieră a Capitalei.

Au fost reţinute 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a şofa, precum şi 15 certificate de înmatriculare, pentru deficienţe tehnice majore.

Totodată, au fost identificaţi 8 conducători de autoturisme care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare.

Conform sursei menţionate, poliţiştii au urmărit eliminarea activităţilor ilicite în domeniul taximetriei, verificarea deţinerii documentelor de transport de persoane în regim taxi, verificarea stării tehnice, reducerea numărului de accidente rutiere şi impunerea respectării normelor legale care reglementează activitatea de taximetrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii