Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:47 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii români și cei bulgari, acțiuni „în oglindă”. Activităţi de patrulare și monitorizare

ro

26 Dec, 2017 12:27 861 Marime text
Polițiștii români și cei bulgari desfășoară, în zilele de 26 și 29 decembrie, activități comune în zona frontierei, pentru salvarea de vieți omenești și siguranța traficului rutier. Acest tip de activități „în oglindă” între polițiile celor 2 state s-au desfășurat în perioada sărbătorilor de iarnă din ultimii 7 ani.
 
În zilele de 26 și 29 decembrie, pe teritoriul Bulgariei, în zona de frontieră cu România, pe arterele rutiere care converg spre și dinspre localitățile Vidin, Ruse, Silistra, Dobrich și Albena, polițiștii români, în parteneriat cu cei bulgari, vor desfăşura activităţi de de patrulare, monitorizare și control al traficului rutier.
 
Activitatea se desfăşoară în baza unui acord încheiat în anul 2010, la Giurgiu, de către șefii poliţiilor din cele două ţări.
 
Astfel, poliţiştii români cu experienţă în domeniul  siguranței rutiere vor efectua activităţi în cadrul echipelor mixte, în punctele de trecere a frontierei  Calafat – Vidin, Giurgiu – Ruse, Călărași – Silistra, Negru Vodă – Dobrich și Vama Veche – Albena.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii