Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plenul Comun al Parlamentului i-a validat pe Gabriel Grădinescu ca vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară

ro

17 Dec, 2018 19:43 1172 Marime text
Plenul Comun al Parlamentului i-a validat luni pe Gabriel Grădinescu ca vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru sectorul instrumentelor investiţiilor financiare şi pe Ioan Gheorghe Ţara ca membru neexecutiv al aceluiaşi Consiliu, informează Agerpres.ro

În cazul lui Gabriel Grădinescu au fost exprimate 197 voturi pentru şi 74 împotrivă, iar pentru Ioan Gheorghe Ţara 199 voturi 'pentru' şi 72 'împotrivă'.

Postul de vicepreşedinte a devenit vacant după ce deputatul PSD Sorin Bota, care fusese validat de Parlament în 14 noiembrie pentru această funcţie, a renunţat la aceasta o săptămână mai târziu, pe 21 noiembrie.

Gabriel Grădinescu şi Ioan Gheorghe Ţara au primit avize favorabile din partea comisiilor de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat, în şedinţe diferite, pentru funcţiile respective în ASF.

Locul de membru neexecutiv a devenit vacant după ce Gabriel Grădinescu a demisionat din acest post de membru neexecutiv pentru că a obţinut, pe 4 decembrie, avizul Comisiilor de specialitate ale Parlamentului pentru funcţia de vicepreşedinte ASF.

Pe 14 noiembrie, plenul comun al Parlamentului a validat noua conducere a Autorităţii de Supraveghere Financiară. Noul şef al ASF este Leonardo Badea, iar Elena Dascălu a fost validată în funcţia de prim-vicepreşedinte al acestei instituţii. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii