Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 50 de șoferi din Constanța au rămas fără permise în acest weekend

ro

15 Nov, 2015 16:36 1366 Marime text
În acest weekend, poliţiştii rutieri au organizat acţiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere şi a disciplinării în trafic a conducătorilor auto în întreg judeţul Constanţa.
 
Ca urmare a acestor acţiuni poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de peste 70.000 lei, fiind suspendate şi retrase peste 50 de permise şi certificate de înmatriculare pentru încălcarea regimului rutier şi pentru comiterea de infracţiuni specifice, printre care 12 conduceri fără permis sau cu permisul suspendat, patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice etc.

Exemple:  
 
În noaptea de 13/14.11.2015, în jurul orelor 00.00, poliţiştii au depistat pe B. Aurelian-Raul de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism în Năvodari fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat); pe C. Valentin de 26 ani, care conducea un autoturism în municipiul Constanţa şi care a refuzat testarea cu aparatul Drager, fiindu-i astfel recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
De asemenea, în aceiaşi noapte, ora 00.10, poliţiştii au mai depistat în trafic pe G. Ionuţ de 33 ani, care a condus un autoturism pe D.J. 226 în localitatea Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat); pe T. Mihai Gabriel de 21 ani, din Ovidiu, care conducea un autoturism în municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere şi pe A. Vasile de 33 ani, din Ovidiu, conducând un autoturism în Lumina, cu permisul de conducere suspendat.
 
Şi poliţiştii din Vama Veche - 2 Mai, Rasova, Techirghiol, Valul lui Traian, Nicolae Bălcescu, Mangalia, Topraisar şi Adamclisi au întocmit dosare penale mai multor bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Acţiunile vor fi continuate permanent de poliţiştii rutieri din judeţul Constanţa pentru conştientizarea, responsabilizarea şi disciplinarea în trafic a conducătorilor auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii