Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pentru sănătate Un restaurant din Constanţa, închis pentru că vindea mâncare expirată!

ro

04 Mar, 2016 22:48 2627 Marime text
 
Un restaurant cu specific românesc din centrul Constanței a fost controlat la sânge de comisarii de la Protecţia Consumatorului, în urma unor reclamaţii făcute de mai mulţi clienţi, care au mâncat la 1 martie la unitatea respectivă.

Se pare că oamenii aşteptaseră ore bune mâncarea, iar când aceasta a sosit, din farfurii se ridica un miros pestilenţial. Se pare că şi gustul se asorta cu mirosul. Inspectorii CJPC au constatat în incinta restaurantului 34 de kilograme de carne și preparate culinare neconforme ce urmau a fi servite clienților. Comisarii spun că toată mâncarea a fost retrasă de la comercializare pentru a fi distrusă.
 
Acestei unităţi i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 9.000 de lei. De asemenea, unitatea a fost închisă până când se vor remedia deficiențele. 
 
Consumatorii care sunt nemulțumiți de calitatea produselor și a serviciilor pot depune reclamații la Comisariatul Județea pentru Protecția Consumatorului Constanța sau o pot face online pe site-ul www.anpc.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii